Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tagliatelle met zalm-roomsaus

Aantal personen: 2

Ingrediënten

200 gr groene tagliatelle
1 eetlepel olie
zout
1 dl witte wijn (of Noilly Prat)
2 dl visbouillon (tablet)
1 groot blik roze of rode zalm (440 gr), uitgelekt
150 gr mascarpone
2 eetlepels fijngesneden bieslook

Bereiden

Verwarm de wijn en de visbouillon en laat dit op hoog vuur tot
2/3 inkoken.
Kook intussen de tagliatelle in ruim water met 1 eetlepel olie
en zout beetgaar.
Verwijder de graten en de velletjes van de zalm en verdeel de
zalm in stukjes.
Roer de mascarpone door het ingekookte vocht.
Voeg de zalm aan de saus toe, verwarm het geheel en strooi er
de bieslook over.
Lekker met kleine blokjes (gestoomde) courgette.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gegratineerde venkelschuitjes met kabeljauw
Filete depescado empapelado (Visfilet in folie)
Zalmmoot met koude basilicumsaus
Vis met rijst
Mosselen met chorizo

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes